WELKOM BIJ CHAOS2WORK

Bert Smeets 16Bert Smeets, oprichter van Chaos2Work, is een katalysator van teams en team dynamiek. Hij helpt organisaties en teams vele malen effectiever te worden door bedrijfsdoelen, persoonlijke drijfveren, organisatiecultuur en bedrijfsstructuren en –processen op elkaar aan te laten sluiten. Hij is ervan overtuigd dat bedrijven die bloeien erin slagen de drive, de energie en het potentieel dat van nature aanwezig is in hun organisatie, teams en individuen volledig te gebruiken en te voeden.

Zijn aanpak is gebaseerd op de chaostheorie, die ervan uitgaat dat organisaties zeer complexe netwerken van mensen zijn.

Dat vermengt hij met ideeën uit de analytische psychologie en adaptief verandermanagement tot een unieke en zeer effectieve methodologie. Daarnaast gebruikt hij zijn sportieve ervaringen als speler, coach en scheidsrechter om teams te motiveren en conflicten op te lossen.

Na ruim twintig jaar gewerkt te hebben in de operatie en business development in verscheidene internationale high-tech organisaties werkt hij nu als consultant, mentor en coach vanuit Chaos2Work. Hij koppelt de soft skills direct aan bedrijfsdoelen en begrijpt wat de echte drijfveren van mensen zijn. Daarmee helpt hij organisaties bij het vinden van de oplossing in hun mensen, waarmee hij de potentie van alles en iedereen in de organisatie aanspreekt en de organisatie helpt vele malen productiever te worden.

Chaos2Work werkt samen in een uitgebreid netwerkverband met diverse partners en is op zoek naar nieuwe partners die via een samenwerking de meerwaarde naar gezamenlijke klanten kunnen vergroten.